Uusi matto Boknäsin loppuunmyynnistä/ New carpet

Työhuone tuntuu edelleen olleen meillä hienoisessa muutoksessa. Seinäpintojen muutoksen jälkeen huonekalut ovat hieman seilanneet huoneesta toiseen, välillä siellä on ollut tyttären – välillä pojan kalusteita välivarastossa, olen myynyt muutaman kalusteen, uudistanut Henriettan jne. Lisäksi tapetin poisto yhdeltä seinältä oli jättänyt sinne pienen akustiikka-ongelman, joka iloksemme lähti tällä uudella löydölläni. Työhuoneen vaiheista löytyy esim. tästä, tästä, tästä ja tästä.

Our study has still been constantly changing. Furniture has been dancing around from room to room. I have sold some away, we have been hosting kids´ furniture etc. Also there has been an acoustic problem after the wall paper was torn off from one wall. Luckily this new carpet solved that problem – not to mention the sunny look it brought to the room.

Boknäs ilmoitti Turun liikkeen loppuunmyynnistä. Isot ale-prosentit houkuttivat kurkistamaan, mitä siellä on jäljellä. Valaisimet ja tuolit ovat tavallisesti ykköskyttäyksiäni. Nyt silmät jumittivat mattoihin. Erityisesti tähän sahramin keltaiseen (saffron). Näin sen heti meidän työhuoneessa.  Kuva kännykkään ja kysely miehelle, joka peukutti sitä välittömästi. Matto lähti mukaan hyvään hintaan. Koko oli juuri oikea ja meillä oli jo ennestään saman valmistajan (Louis de Poortere) matto tv-huoneessa (sea blue), joten laatu oli tuttu ja hyväksi havaittu. Se on tosi miellyttävä jalalle (puuvillaa), helppo imuroida (tiivis pinta, liukueste pohjassa) ja lisäksi tuo haalistunut menneen maailman kuviointi  on meidän mielestä hieno. Allergian vuoksi emme ole koskaan uskaltaneet hankkia esimerkiksi aitoa villamattoa.

The carpet is made by Belgian Louis de Poortere. We already had a sea blue colored one in our tv-room. We have been very pleased with the quality. And also like the fine faded oldish look of it.

Keltainen (yllättävä valinta meille?!) tuntuu tuovan aurinkoa ja valoa huoneeseen. Sen värimaailma (keltaisen lisäksi harmaata ja mustaa) sopii niin seiniin kuin kalusteisiinkin. Siinä on yhtä aikaa jotenkin särmää ja perinteikkyyttä. Bonuksena tuli sitten se pehmeys (lehmän taljaan verrattuna), mikä paransi akustiikkaa yllättävän paljon huoneessa.

Welcome yellow sun shine. And better acoustics, too.

Kirjoituspöydässä ja tapetissa on samaa kullankeltaista sävyä.

Yellow is nice – almost golden shade.

Yllättävää tässä on se, että meistähän on tulossa mattoihmisiä.

Aurinkoista viikkoa kaikille toivotellen,

Celia C

2 Comment

  1. Pikkutalon Sanna says: Vastaa

    Jumalainen matto. Piste.

    1. Voi kiitos, Sanna – samaa mieltä 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.