Puhu hyvää selän takana/ Back talk – but all good

Sain tämän mahdottoman ihanan haasteen Tuula`s life-blogista!

Kiitos sulle, Tuula, kauniista sanoistasi – tunne on molemminpuolinen  <3

Tähän haasteeseen oli aivan pakko tarttua. Tosin teen sen hieman omalla tvistillä. Aion rupatella mukavia muutamasta mukavasta blogista, ravintolasta ja yhdestä teatteriesityksestäkin…

 

 

Aloitetaan blogeista.

Kotonasi. 

Olen niin iloinen siitä, että olen tutustunut Annukan blogiin ja myös siitä, että Annukka vierailee myös kommentoimassa omia postauksiani! Tässä on nainen, joka kirjoittaa täydellä sydämellään ja niin hersyvästi, että tekstiä oikein hotkii. Ja kommentit, jotka hän jättää, ovat aina niin ihania, että niistä on hyvällä tuulella monta päivää. Hän on myös oikeasti huolissaan, jos pidän pidemmän postaustauon/ sometauon ilmoittamatta. Ja siitäkin tykkään, että jos kommentoin hänen postaustaan, hän huomioi sen todella vuorovaikutteisesti, arvostavasti. Annukka on siis oikeasti kiinnostunut myös lukijoistaan ja antaa arvon kommenteja jättäneille. En ihmettele yhtään, että hän saa aina suorastaan vyöryn kommentteja postauksilleen…

Kiitos, Annukka, blogiystävyydestäsi – todella arvostan sitä <3

Sopusointuja.

Tässä toinen blogi, johon löysin heti blogimaailmaan tutustumisen alkuvaiheissa ja huomasin hämmentävän paljon yhteisiä intressejä ja asioita kirjoittajan kanssa. Bloggaamisen aloitus meillä osui myös aika samaan ajankohtaan. Maarit on aidon innostunut ja panostaa eri aiheisiin postauksiin koko sydämellään kokopäivätoimisesti. Hän on myös hyvin vuorovaikutteinen vastauksissaan ja kommenteissaan. Kosmetiikkaan liittyvissä postauksissaan hän on aivan pro elikkäs ammattilainen. Tämä blogi on niin mukava ja lämminhenkinen, sellainen positiivinen aikuisen naisen blogi!

Kiitos, Maarit – tuntuu siltä, kuin olisimme vanhoja tuttuja <3

Åblogit.

Tiedättekö – luen aina kaikkien Åbloggaajien postaukset! Koska olen kiinnostunut kaikkien heidän ajatuksistaan. Ja koska olen iloinen siitä, että kuulun tähän porukkaan. Meitä on moneksi – jokaisella omat mielenkiinnon kohteensa, mutta meillä on myös yhteisiä piirteitä. Esimerkiksi se, että me kaikki pyrimme tekemään päivästäsi vähän paremman. Toivomme antavamme inspiraation tai vertaistuen juuri sinulle, juuri siihen hetkeen, kun luet meidän postaustamme.

Tutustu siis meihin kaikkiin!

Jos nyt kuitenkin haluat pari vinkkiä niin, Kotilaiturin Kati on varsinainen tyylitaituri – tietää, mitä tahtoo eikä hairahdu hetken trendeihin. Osaa värien yhdistelyn ja tunnelman luomisen.

ja Tuula´s lifen Tuula taas on varsinainen kulttuurilähettiläs, joka vinkaa Turun tapahtumista todella pätevästi – energisesti aina liikenteessä ja valmiina raportoimaan kaikesta mielenkiintoisesta. Aina positiivinen ja hyväntuulinen.

 

 

 

 

Sitten ne pari ravintolasuositusta Turusta.

Mami.

Tätä paikkaa en lakkaa suitsuttamasta! Ehdoton lounaspaikka-suosikkini.

Koska:

Mistään ei saa parempaa salaattiannosta. Aina tuoreista, laadukkaista aineksista. Maistuu ja tuntuu lähiruualta.

Mistään en saa parempaa palvelua – sellaista ystävällistä ja rentoa huomiointia. Täällä erityistarpeeni gluteenittomuuden suhteen muistetaan ja niistä muistutetaan myös aina uusille työntekijöille. Täällä olen henkilökunnalle samalla lady ja ystävä. Täällä opetellaan tuntemaan asiakkaat – aina ei tarvitse edes sanoa tai tilata mitään, kun palvelu jo pelaa 😉 (On nimittäin kokemusta paikoista, joissa on käynyt vuosia ellei kymmeniä ja aina siellä on oltu yhtä puulla päähän lyötyjä – kuin näkisivät minut ensi kertaa ja kuulisivat toiveeni ensi kertaa…)

Niin ja vessassa saa pyyhkiä kädet pieneen, puhtaaseen, rullalle käärittyyn froteepyyhkeeseen! Luxusta.

NFD.

Turun Linnaa vastapäätä, lähellä satamaa, sympaattinen, keltainen rakennus, vanha hevostalli – loistosijainti myös turisteja silmällä pitäen. Linnankatu 85. Siinä se nyt on. Ensimmäinen täysin luontaisesti gluteeniton ravintola Turussa. Vain keliaakikko voi tietää sen ainutkertaisen tunteen, kun voi valita ja syödä AIVAN KAIKKEA. Eikä missään voi olla edes hippua hirveää gluteenia…

Pari viikkoa sitten ehdimme miehen kanssa vihdoin testaamaan lounaan. Vaihtoehtoina tuona päivänä olivat pekoni-cheddarburgeri, halloumi-burgeri ja kanapasta. Lounaaseen kuuluu aina pieni salaatti, leipä, kahvi ja jälkiruoka.

Valitsimme pekoniburgerin. Ensinnäkin ihana, tuore, vastaleivottu sämpylä (ei mikään normigluteeniton – mauton, kitalakeen tarttuva). Pekoni rapea, pihvi täydellinen kypsyysasteeltaan, maut kohdillaan, ranskikset ehkä parhaat ikinä, majoneesi maukas… Jälkiruuaksi kahvin kanssa palanen kahta erilaista kakkua.

 

Näiden kahden lisäksi voisin vinkata vaikkapa illanistujaisiin E.Ekblomin, jonka kattilamenusta olen aikaisemmin postannut täällä: klik.

Ja jäätelöt ehdottomasti Hansakorttelin italialaisesta Nuvolesta! Aivan voittamaton niin jäätelöiden kuin palvelunkin suhteen.

 

Ja vielä teatteriesitys.

Taru sormusten herrasta.

Paras joululahjamme tänä vuonna! Saimme jälkikasvulta liput tähän Turun Kaupunginteatterin vuosisadan esitykseen. Ja voi se oli paras ikinä. En tiedä, miten paljon vaikutti se, että istumapaikkamme olivat eturivissä keskellä, mutta olimme kaikki kuusi (laajennettu perheemme) aivan fiiliksissä – kuin keskellä seikkailua yhdessä Hobbittien kanssa! En olisi ikinä uskonut, että neljä tuntia voi kulua niin äkkiä. Olen tavallisesti niin tuskainen pitkistä istumisista; pylly rupeaa pyörimään tunnin jälkeen ja en tiedä kuinka päin oikein olisin. Nyt olin ajan kulumisesta aivan hämmästynyt, kun ilmoitettiin väliajasta (esityksessä on kaksi väliaikaa). Uusittu teatterilava oli kyllä todella valjastettu joka osin hyötykäyttöön. Myös rooleista etenkin Hobbitit ja Klonkku olivat kerrassaan hienoja suorituksia.

Varatkaahan liput ja jos uskallusta riittää, niin eturivistä! Koet silloin enemmän. Pääset mukaan tarinaan.

 

 

Jatkahan sinäkin toki tätä hyvän puhumista selän takana – blogissasi tai arkipäivässäsi!

Oi, miten tekee hyvää itsellekin.

Aurinkoenergiaa kaikille toivotellen,

Celia C

This post was about talking good things about people behind blogs, about restaurants and theater productions. In order to get you interested in them. Back talk – but all good.

6 Comment

 1. Kiitos ihan tuhannesti tästä hyvästä mielestä Celia C <3<3<3.

  Ja todellakin. Tunne on molemminpuolinen. Vaikkei ihan oikeasti tunnetakaan, niin en sitä aina edes muista, koska olen niin "kotiutunut" teidän kauniiseen kotiin ja sun maailmaan, että kuvittelen, että no, ollaanhan me tavattu oikeastikin.

  On tää blogimaailma kyllä ihmeellinen. Ilman tätä elämä olisi niiiiin paljon köyhempää, koska ehkä mekään ei tiedettäisi toisistamme mitään. Hrrr. Ei huvita edes ajatella.

  Ihanaa kevätviikkoa ja kiiiiiitos <3<3<3

  1. Hyvä, jos sait hyvän mielen – oli todellakin tarkoitus antaa sulle edes vähän takaisin siitä, mitä itse olen saanut <3
   Tästä on hyvä jatkaa ja olen varma, että vielä tavataan jossakin käänteessä!
   Iloa viikkoosi 🙂

 2. Kati Laituri says: Reply

  Ihana postaus ja lämmin kiitos sanoistasi <3
  Yllätit minut kyllä täysin!!!
  Tähän haasteeseen pitää tarttua, sillä hyvää ei voi liiaksi jakaa eteenpäin 🙂

  1. Ansaitsit joka sanan – jokainen postauksesi osuu ja uppoaa meikäläiseen <3 Tykkään niin samanlaisista jutuista!
   Hyvän puhuminen tekee hyvää 🙂

 3. Oi ja voi – aivan hämmennyin tästä! Lämmin kiitos Celia <3
  Täällä blogimaailmassa olen tänä lyhyenä aikana 'tutustunut' muutamiin ihaniin ja samanhenkisiin kirjoittajiin, joiden postauksia lukee mielellään ja sinä olet yksi niistä! Aina taattua ja kiinnostavaa asiaa.
  Eikä me olla edes koskaan tavattu livenä – vielä. Toivottavasti sekin päivä koittaa!
  Tulipa hyvä mieli maanantai-iltaan – mukavaa iltaa sinulle <3
  Maarit

  1. Kiitos itsellesi tästä meidän mukavasta yhteydestä <3
   Ja varmasti joskus vielä treffataankin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.