# Taianomaiset tapahtumat Marina Palace Hotellissa

Oi, joi – sain kutsun perjantai-iltapäivän kokkareille otsikon mukaiseen kutsuvieras-tilaisuuteen.

Paikasta on paljon mukavia kokemuksia ja kun vielä sokerina pohjalla luvattiin tilaisuuden pääesiintyjänä olevan Von Hertzen Brothers, niin painoin oitis hyväksyn-nappia 🙂

Raskaan työviikon jälkeen tarjoilut maistuivat.

Got invited in a cocktail party at hotel Marina Palace. Almost all of the hotel has been renovated and we were shown around the congress center and hotel rooms. The sugar on top was the band in charge: Von Hertzen Brothers. I am a fan alright. We both are – me and my husband.

 

Sain oman gluteenittoman herkkulautasen täynnä suolapaloja. Makea suklaakakku oli gluteeniton valmiiksi.


 

Puheenvuoroja kuunnellessa sitä taas vaan vakuuttui entisestään: Turku on niin upea paikka. Maikkelikin julistaa, että Tukholman, Lontoon ja New Yorkin jälkeen hän valitsi Turun. Kai se todellakin kertoo jo jotain!

Michael Monroe has chosen Turku after living in Stockholm, London and New York. Doesn´t that say something about the city??

Marina Palacen uuden lookin luoja Vertti Kivi kertoi, mistä lähdettiin liikkeelle: Virtaava vesi.

Aurajoki ja saaristo. Muunneltavuus, space alive. Uutta designia olivat mm. monet valaisimet.

Vertti Kivi is the designer of the redecoration of the hotel.

 

Sain kiertää muutamassa uudistetussa hotellihuoneessa. Hyvältä näytti. Olemme ennenkin yöpyneet oman kaupungin hotelleissa.  Täälläkin. Se muuten on ihan trendikin nykyään ja sille on oma sana. Staycation. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan.

Jokainen ansaitsee pienen lomasen – ihan vaan koska me ollaan sen arvoisia.

 

Olen aina tykännyt Marinan 70-luvun lookista. Onneksi tälle portaikolle ja sen kristalliryöpylle ei oltu tehty mitään. Aina niin hieno fiilis astella näitä rappusia.

Ja sitten se sokeri tilaisuuden pohjalla: Von Hertzen Brothers. Kerrankin ihmisten aikaan (klo 17) ja kerrankin eturivissä. UUUUUU, niin mahtavaa. Ja tietty nimmarit kaikilta kolmelta, kuvia kasapäin – myös Mikon kainalossa 😉

It was special on the front row…

Kaikkea kivaa sitä pääseekin bloggaajana kokemaan. Kiitos, kiitos, kiitos.

Tervetuloa Turkuun – täällä on aina kivaa,

Celia C

2 Comment

  1. Olipa kiva lukea Marinan tilaisuudesta. En itse ehtinyt mukaan, aina vaan ei pääse kivoihinjuttuihin. Turku ja Marina olisivat olleet kyllä sydäntäni lähellä. Vertti Kiven sisustusmaailmaan minulla on ollut ilo tutustua Tallinkin Megastarilla ja Tallinnan Hiltonissa ja olisipa ollut kiva nähdä Marinakin. Mutta hyvä näin, että blogisi kautta pääsin tunnelmiin.
    Mukavaa viikkoa!

    1. Kiitos, Tuula – olisi ollut kiva nähdä tuolla Marinassa <3
      Marinassa on kyllä sitä jotain - sijainti on paras mahdollinen ja arkkitehtuurissa hieno 70-luvun henki. Ei ihme, että siellä yöpyy kaiken maailman julkkikset aina 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.