Lasitettu parveke – kyllä täällä tarkenee/ Balcony is # 1

Juhannus – keskikesän juhla – tuli ja meni.

Iik, sehän tarkoittaa, että kesä on  jo pitkällä. Ei voi missata päivääkään kesäfiilistelystä.

 Aatto oli suorastaan yllättävän aurinkoinen ja lempeä. Aamusta iltaan istuskelimme ja nautiskelimme kaupunkijuhannuksesta takapihallamme. Mikä ihana päivä!

Juhannuspäivän sään taas olisin kyllä voinut vaihtaa… Ei mitään asiaa pihalle.

Piha tyhjennettiin sademyrskyn alta ja ”leiri” siirrettiin ylös parvekkeelle.

Onneksi on lasitettu parveke! Ei ole parempaa ideaa kuin lasittaa parveke. Jo edelliseen kerrostaloasuntoomme lasitimme parvekkeen ja täällä nykyisessä se oli jo itsestään selvyys heti ensimmäisenä syksynä. Parveke pysyy siistinä, se on oikeasti kuin huone, liukuvien ikkunoiden avulla voi säännöstellä ulkoilman määrää – noin niinku plussalistan kolme kärjessä.

Midsummer eve was sunny enough to stay outside all day, but the actual Midsummer day was so windy and rainy we had to climb up to our balcony. Luckily we have sliding windows there. We can adjust them as we like and enjoy outside life the best we can.

Parvekkeelle oli entistä mukavampi siirtyä, kun olin hommannut sinne pitkästä aikaa maton. Keltaisen! Todennäköisesti työhuoneen keltaisen maton innoittamana (klik). Siitä nimittäin on tullut niin mieluinen meille.

Miten tuo keltainen onkaan virkistänyt mieltä, tuonut auringon hehkua sisään. Siis nimenomaan tuollainen sahramin/ leijonan/ sinapin/ lapsen kakkan 😉 keltainen… Keltainen on meille ihan uusi väri. Vain yksi peltinen kukkaruukku parvekkeella sinisen samanlaisen kanssa (ostettu joskus kimpassa loppuunmyynnistä) on kuulunut meidän värirepertuaariin. En oikein edes ole huomannut tai tiedostanut tuota keltaista ennemmin. No, meillä on niin kaikenlaista tilpehööriä parvekkeella.

We have all kinds of stuff up there. It is an extra rum. As I have posted earlier it is a bar as well.

Jos muistat, niin meillähän on parvekkeella baaritiski, josta kyttäilemme ohikulkevia 😉 Kahdesta baarituolistamme olen postannutkin aikaisemmin (klik ja klik), mutta tuo vasemmanpuoleinen pianotuoli on tullut uutena kaverina tänne kolmanneksi pyöräksi. Kaikki kolme ovat eri korkuisia, mutta niinhän me ihmisetkin olemme. Pisin saa matalimman jne. – näin saadaan tasa-arvoa näkymiin 😉

Niin ja sitten se matto. Henkalta ja Maukalta löytyi juuri sopiva.

A new carpet – yellow again. As our carpet in the study. Yellow as  the sun!

Keltainen kuin aurinko! Mitäs tykkäät?

Matosta olisi ollut harmaakin versio, mutta olen niin iloinen, että valitsin keltaisen <3

Täällä sitä nyt sitten lueskellaan, postaillaan ja kyttäillään… elikkäs fiilistellään 😉

Aurinkoa päivääsi toivotellen,

Celia C

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.