10 sisustuslahjavinkkiä Hulluilta Päiviltä

Joulu lähestyy. Hanki hyviä lahjoja jo nyt. Tässä vinkkilistaa. Kaikki ITSE hyviksi koettuja.

DSC01184-1

Keskiviikkona:

Iittalan Piano-tarjoiluvälineet  59,90e.

Todella näyttävät, sympaattiset, puuvartiset ottimet. Näistä me tykätään, vaikka ne pitääkin pestä käsin. Ostettiin nämä itselle lahjaksi joku vuosi sitten.

dsc02854

Nespresson Pixie Stainless steel kahvikone  89,90e.

Nespresson kahvia ei voita mikään (what else!) ja tämä malli on tyylikäs kuin mikä. Jäätiin tähän kahviin koukkuun lomamatkoilla, joten sellainen kahvikone piti saada lopulta kotiinkin. Viime jouluna sai jälkipolvikin omansa.

dsc02859

Torstaina:

Jalon sammutuspeite 26,90e.

Sammutuspeite, jossa on panostettu myös ulkonäköön. Voi oikeasti pitää näkyvillä ja näin ollen helposti saatavilla siellä, missä uhka voi vaania. Myös design-palovaroitin on hyvä lahjaidea.

Pip Melody pussilakanasetti 59,90e.

Perkaalipuuvillaa (suosin tätä materiaalia sen tiiviin kudonnan ansiosta) ja siksi laadukas. Pipillä on piristävät kuosit. Tällaisen ostimme 8-vuotislahjaksi kummitytöllemme ja hän piti siitä kovasti. Ikiomat nimikkolakanat sitä pitää olla lapsellakin.

Perjantaina:

Steltonin Magnussen termoskannu 39,90e.

Termoskannu on meillä päivittäisessä käytössä. Kun aamulla keitämme pannullisen, siirrämme sen heti termoskannussa pöytään. Kesällä ulos terassille tai vaikka piknikille.

Balmuirin kynäteline 29,90e.

Nahkaiset Balmuirin sisustustuotteet ovat olleet kauan suosikkejani ja kynäteline on ainakin meillä tarpeen. Kynä löytyy varmemmin silloin kun sitä tarvitsee. Ja sakset. Tätä sarjaa olemme ostaneet lahjaksi toisillemme.

DSC02074

Lauantaina:

Laguiole pihviveitset 6kpl/14,90e.

Kunnon pihvi vaatii kunnon veitsen. Meillä käytössä ja tällaiset ostin pojallekin. Ainakin meidän tavallisessa käytössä olevien aterinsarjojen veitset ovat aika pyöreitä, ei niillä paljon pihviä leikata.

dsc02858

dsc02857

George Jensenin herätyskello 69,90e.

Nyt se kännykkä pois häiritsemästä unta sieltä sängyn vierestä ja oikea herätyskello herättämään sitten ajallaan. Hyvä lahja myös nuorisolle. Me ollaan ostettu toisillemme herätyskellot aikanaan. Kännykät heivataan illalla toiseen huoneeseen.

Sunnuntaina:

Alessin vati 55×21 cm 34,90e.

 Erilaiset alkupalat ja kalat lisääntyvät meidän joulupöydässämme joka vuosi. Yksi tällainen vati meillä jo on, ostin sen saamallani lahjakortilla. Toisenkin voisin ottaa.

dsc02860

Bredemeijer pressopannu alk. 14,90e.

Ennen kun meille hankittiin kahvinkeitin, valmistimme kahvin aina pressopannulla. Mökille otamme sen vieläkin mukaan. Loistavaa kahvia todella edullisesti. Paras keitin esimerkiksi opiskelijalle ensimmäiseen kotiin.

Nämä olivat siis kaikki itse testattuja lahjaideoita. Kuvat olivat itse ottamiani niistä meidän omistamistamme tuotteista.

Älkää nyt silti aivan villiintykö Hullareilla –  edes lahjaostosten kanssa.

Joulukuusen tähti

Aineettomat lahjat ovat aina hyviä. Elokuva-, teatteri-, konserttiliput, lahjakortit hemmotteluhoitoihin, hierontaan, ravintolaan tai kahvilaan jne. Ne työllistävät parhaiten paikallisia ihmisiä 🙂

Celia C

Starting tomorrow Stockmann, the oldest department store in Finland,  is having a super sale for five days. It is called crazy days. Here are some items I am suggesting people to buy for gifts.

2 Comment

  1. Kivoja vinkkejä! Nyt olisi tosiaan ihan täydellinen aika hankkia joululahjoja ja välttää ruuhkat. Minä olen yllättänyt itseni ja saanut (ainakin toistaiseksi) pidettyä sormeni erossa kuvastosta. Saa nähdä miten käy, livistänkö joku ilta kuitenkin Stockalle. Mukavaa viikon jatkoa!

    1. Kiitos – ja onnea sinnittelyyn 🙂 Kauheat jonot oli kassalle, kun päivällä kävin hakemassa, mitä tarvitsin. Illalla onkin varmaan rauhallisempaa ja voisi niitä joululahjoja jo vähän katsellakin. Yritän aina edes osan lahjoista löytää tässä vaiheessa syksyä.
      Mukavaa loppuviikkoa toivotellen, C

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.