Sushista nopeampi salaattiversio/ Much quicker sushi version

Aikaisemmin postasin, miten toast skagenista tuli salaatti – näppärä ja nopea gluteeniton versio. Helppojen ja nopeiden ruokien ystävänä väänsin sushiherkkujen maut myös salaatiksi.

Meillä kaikki pitävät sushien makusinfoniasta hurjasti. Inkivääri, soija ja wasabi kuuluvat lempimakuihimme. Myös riisiviinietikalla maustettu riisi kutittelee makuhermojamme kivasti. Vaikka joskus on hauskaa askarrella ajan kanssa sushien parissa, useimmiten tällainen pieni oikaisu tuntuu paremmalta ratkaisulta. Silloin teen näin:

Käytän ihan keitettyä risellariisiä, jonka maustan ripauksella riisiviinietikkaa ja annan maustua jääkaapissa. Sillä aikaa pesen ja revin salaattia ja rucolaa, suikaloin graavilohta ja kurkkua. Laakealle lautaselle ensin salaatit sitten riisi, lohet, kurkku ja päälle kastiketta, jossa on raastettua inkivääriä, wasabia, gluteenitonta soijakastiketta ja oliiviöljyä.

Ihanat sushimaut salaatin muodossa – olkaapa hyvät!

Earlier I posted how I turned Toast Skagen into a salad. This time I turned sushi into a salad 🙂 Rice with vinegar, salmon, cucumber and then a sauce with ginger, wasabi, gluten-free soya sauce and olive oil mixed together. Same wonderful sushi flavors <3

Huomenna onkin sitten taas jo perjantai. Mukavaa viikonloppua toivotellen,

Celia C

4 Comment

 1. Kyllä oli taas hyvä idea! Meilläkin tykätään sushista ja tämähän on oiva tapa päästä nauttimaan niistä huimaavan ihanista mauista helpolla. Ihanaa viikonlopun odotusta!

  1. Kiitos, Maarit. Kyllä tällaisilla helpoilla ja nopeilla ohjeilla on usein aikansa ja paikkansa. Toisinaan sitten taas on kiva tehdä ruuanlaitosta suurempi ohjelmanumero. Varsinkin, kun on enemmän porukkaa tekemässä yhdessä.
   Toivotaan aurinkoista viikonloppua 🙂

 2. Sara S says: Reply

  Kuulostaa herkulliselta ja nopealta 🙂 Kiitos vinkistä !

  Rentoa viikonloppua !

  1. Kiva, kun kävit sivuillani ja jätit kommentin 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.