12 ärsykettä päivääsi/ Annoying people

Onko käynnistymisvaikeuksia töihin paluussa pyhien jälkeen?

Pitäisikös muuttaa vähän omaa asennettaan siellä???

Tässä vinkkilistaa arkeen isolla aa:lla/ Hilarious tips to annoy people (and have fun at work):

 • Pidä aina tuulilasinpyyhkijät päällä, kun sinulla on ystäviä kyydissä. Säällä kuin säällä. Always keep the windscreen wipers on when you have company –  in any weather.

 • Tuuttaa ja vilkuttele tuntemattomille ajaessasi heidän ohitseen. Honk and wave to all strangers as you drive by.
 • Katso lounaalla vastapäätä istuvaa haarukan läpi ja kerro, että haluat vain nähdä, miltä hän näyttäisi, jos olisi vankilassa. At lunch look at the person opposite of you thru your fork and tell him that you are just wondering how he would look like when in prison.
 • Mene lounasaikaan istumaan autoosi ja osoittele ohi ajavia autoja hiustenkuivaajalla. At the lunch brake go sit in your car and start pointing cars passing by with your hair dryer.
 • Kysele työkaveriltasi mystisiä kysymyksiä ja kirjoita vastaukset vihkoosi. Mumise samalla jotain “psykologisesta profiilista”. Ask your colleague very mysterious questions, write them down muttering something about psychological valuation.
 • Aina kun joku pyytää sinua tekemään jotain, kysy “Saako olla ranskalaiset myös?”. When someone asks you to do something always ask him if he also wants french fries to go along with it.
 • Lähetä aina sisäinen sähköposti kaikille, kun menet vessaan: “Olen vessassa, jos joku kysyy.” Always send everybody an email when you go to the toilet: I am in the toilet, if someone asks.
 • Vastaa aina pomollesi: “Niinhän sinä luulet.” Keep on telling your boss: Well, that´s what you think…
 • Laita kahviautomaattiin kofeiinitonta kahvia kolmen viikon ajan. Kun kaikki vapisevat rauniot ovat päässeet irti addiktioistaan, täytä automaatti tuplaespressolla. Fill the coffee maker three weeks with decaf. When your poor colleagues stop trembeling (get free from the addiction) put double espresso in the maker.
 • Alleviivaa turhanpäiväisiä tietoja erilaisista dokumenteista ja anna ne pomollesi. Underline totally trivial things on documents and pass them on to your boss.
 • Näytä työkavereillesi, että keskustelunne on ohi pitämällä käsiä korvillasi. Show your colleagues that the conversation is over by putting your hands on your ears.
 • Kerro ystävillesi 5 päivää etukäteen, ettet voi tulla heidän juhliinsa, koska sinulla on päänsärky. Tell your friends five days before their party that you can´t come because you will have a headache then.

Ellei näillä porukat ärsyynny niin voi olla, että joku jopa voi hymyillä.

Toivottavasti sinä edes vähän 😉

Löysin kummipojalta 12 vuotta sitten tulleen sähköpostiviestin eilen ja meinasimme miehen kanssa pissata housuihin, kun luin näitä hänelle ääneen. (Kiitos T tästäkin hauskasta.) Viestissä oli kolmisenkymmentä vinkkiä, joista poimin nämä 12 ja yritin vääntää ne vielä enkuksikin. Alkuperäisen listan laatijaa en tiedä.

Tästä tuli nyt vähän erilainen postaus kuin tavallisesti. Toivottavasti ei haittaa.

Tsemppiä ja iloa päivääsi toivottaa,

Celia C

10 Comment

 1. Anu says: Reply

  Ei haittaa sitten yhtään! Päinvastoin, kiitos päivän piristyksistä. Vielä mietin uskallanko ottaa näitä vinkkejäsi käyttöön 🙂 Tsemppiä työhön paluuseen ja tuiketta tälle vuodelle!

  1. No kiva, jos onnistuin piristämään. Ehkä joskus oikealla hetkellä voisi ainakin kollegan huumorintajua testailla 😉
   Tsemppiä ja iloa uuteen vuoteen!

 2. No ei haittaa :D.

  Harmi kun teen töitä enimmäkseen yksin, joten ei ole työkavereita, kelle laittaa toi “Olen vessassa, jos joku kysyy”-viesti :).

  PS. Onkohan olemassa jotain konstia, millä välttyisin kommenttia lähettäessäni siltä, että pitää aina erikseen kirjoittaa nimi, s-postiosoite ja url-osoite?
  Olisi niin kiva, jos systeemi jotenkin tunnistaisi mut jo niin, ettei tarvis kirjoittaa kuin vaikkapa nimi.

  1. No hyvä, jos ei haitannut. Onnistuimme vain hepuloimaan miehen kanssa näistä niin, että pakkohan nää oli jakaa vähän laajemmaltikin…
   Jos ei kollegoja, niin ihan randomisti vaan kavereille tiedoksi 😉
   Äh, tohon ps:ään en osaa sanoa – täytyy kysellä onko oikotietä. Itsekin naputtelen nuo tai valkkailen niitä kuvahommeleita tovin, kun kommentoin muita. En tiä onko alustaongelma (mulla wordpress), kun suurimmalla osalla on blogspot. Perehdyn, kun ehdin… Kiitos, kun jaksat noi “rutiinit” ja kommentoit <3

 3. Teija says: Reply

  No ei haittaa! Iloa elämään! Ja uuteen vuoteen myös!♡

  1. No kiva, kun nää aivan sikahölmöt jutut piristivät muitakin. Nauru tekee niin hyvää.
   Positiivista uutta vuotta <3

 4. Kati/Kotilaituri says: Reply

  Ihan loistava postaus ja piristys töiden aloitukseen 😀 Kiitos <3

  1. Yes, onpa kiva, kun tämä postaus upposi – ootte humoristista porukkaa siellä ja on ilo saada piristää teitä <3

 5. Ihana juttu, sait suunpielet nousuun – kiitos 😍😊😍

  1. Voi, ihanaa! Tykkään höpsötellä. Ja mikäs sen mukavampaa, jos joku siitä vielä ilahtuu 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.