Tulkoon joulu/ Merry Christmas

Joulu saa tulla. Vimpat ruokaostokset ja siivoukset tehtynä. Mies ryhtyi pelaamaan ja minä päätin laittaa tänne joulutervehdyksen ja muutaman kuvan. Leppoisa olo.

Stressistä ei ole ollut tietoakaan. Kun aikaisin aloittaa, saa tehtyä omaan rauhalliseen tahtiin kaiken sen, mitä tärkeänä pitää. Vaikka sitten myös sen kuuluisan kaappien siivouksen 😉 Molemmat ollaan järjestyksen ihmisiä, joten meille se on vaan ihan luontaista – vaikkei joulua kaapissa vietetäkään… (ärsyttää itseasiassa mokoma hokema…)

Mikä parasta – perhe on kasassa. Tytär on tullut poikakaverinsa kanssa jo lauantaina. Poika tulee tyttökaverinsa kanssa sitten huomenna – asuvat tuossa muutaman kilometrin päässä. Tiedossa joulupuuro manteleineen, joulurauhanjulistus, sauna, jouluateria, kahvit, lahjat jne. – perinteisesti.

Tänään illalla luvassa koko porukalla vielä – myös jo perinteinen – elokuvissa käynti. Star Wars tällä kertaa.

Pienen pöytäkuusen vuoro tänä vuonna. On ollut isoa kuusta, mäntyä, huonekuusta – mitä milloinkin. Nyt söpö pikkuinen. Koristeet ovat edelleen samat vanhat viiskytluvulta. Vanha on myöskin pöytäliina, joka on miehen isoäidiltä peräisin.

Uutta sen sijaan ovat joulupöytään tarkoitettu kaitaliina ja servetit. Halusin jonkun liinan, mutta en toisaalta halua pöytäämme liian piiloon, joten päädyin 50 sentin palaan Pentikin vahakangasta. Siihen sopii tämän vuoden kattaus, johon halusin vähän vihreää ja kultaa. Servetit ovat khakin vihreää (ei juuri erotu kuvassa) pellavaa, kietaisin ne saman värisellä nauhalla nippuun ja pujotin vielä väliin vanhat kultaiset lehdykät, joihin kirjoitin meidän nimet. Toimivat siten plaseerauksena samalla.

Vaaleanpunainen amaryllis on yllättäen vielä täydessä loistossaan, kun taas se valkoinen, jonka ostin jälkikäteen ei niinkään. Vaalean punainen ansaitsee siis parhaan paikan tänä vuonna.

Näiden kuvien myötä toivotan teille kaikille oikein leppoisaa, mukavaa, rauhaisaa, onnellista – juuri sellaista Joulua, kun toivotte sen olevan <3

Celia C

Have yourself a merry little Christmas <3

2 Comment

  1. Oikein ihanaa joulua teille ja kiitos taas niin kivasta postauksesta 💕💕💕!

    1. Kiitos Raadelman Rouva <3 Ihanan jouluista oloa teille myös - hmmm. mitähän herkkuja oikein olet mahtanut loihtiakaan teidän joulupöytään...

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.