Pääsiäismunat/ Egg hunting

Pääsiäinen on tänä vuonna jo maaliskuussa. Kalenterin lehden kääntäminen sai minut keräilemään pääsiäismunat kätköistäni. Lapsuudessani, varmaankin alle 10-vuotiaana, keräsin taskurahoillani markkinoilta aina savikukkoja.  Luulenpa, että opiskeluaikojen kivimunien keräily oli looginen jatke tälle. Keräilyvietti ja vähän rahaa 😉

Kymmenen kivistä ovat siis perua opiskeluvuosilta. Kaksi keraamista on ostettu Turun keskiajan markkinoilta ikonimyyjältä. Pari pientä puista ortodoksikirkon myyjäisistä.  Kaksi isoa puista ja rautainen sisustusliikkeistä. Tarjottimella näkyvät isot Faberge-munat olemme saaneet tuliaisiksi.

Spring time brings along Easter and I have hunted some eggs.

DSC01443

DSC01447

DSC01450

DSC01451

DSC01452

DSC01454

Pidän perinteistä. Pääsiäinen saa tulla. Taidan olla taas etuajassa 😉

Getting ready for Easter,

Celia C

2 Comment

  1. Upeita pääsiäismunia! Ihana vielä kun olet kerännyt niitä ajan mittaan ja jokaiseen munaan liittyy jonkinlainen pienempi tai isompi tarina tai muisto. Täällä toinen perinteiden ystävä ja on ollut ihana huomata, että meillä kasvaa myös seuraava polvi, joka nauttii niistä.

    1. Kiitos, Anu, minustakin ne ovat upeita ja tykkään pitää niitä siksi esillä vähän pidemmän pääsiäisen 😉 Ja niitä tarinoita meillä liittyy melkein kaikkeen, mitä meillä on – siitä olen itse asiassa jo alkanutkin kirjoittamaan juttusarjaa, joka pian näkyy täällä. Stay tuned!
      Juuri niin: perinteet ovat paras perintö.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.