Good to be home – miksi? why?

Miksi tällainen blogi?

Nuo neljä sanaa ovat olleet tervehtimässä eteisessämme liitutaululla jo vuosia. Itseoikeutetusti siitä oli tuleva blogin nimi. Se kuvastaa kaikkia kolmea kategoriaa, joita postauksissani haluan tuoda esille. Lifestyle, sisustus ja gluteeniton elämä.

Good to be home- sign
This is what you see first when you open our front door.

Elämäntapaa, jossa koti on meille aina aivan erityisasemassa. Kotia rakastetaan ja siitä tehdään paikka, jossa kaikkien on hyvä olla. Eteisessä  puuskahdetaan jo että ompa ihana olla kotona! Kotia arvostetaan myös niin, että se pidetään siistinä ja toimivana – silti rentona. Sinne hankitaan vain sellaista mikä miellyttää (huom. pitkään, ehkä ikuisesti!) ja inspiroi – ja missä silmä lepää – tai jos ei lepää, mutta sitä tarvitaan silti, niin pidetään piilossa kaapissa ;).

Tietysti me tykätään käydä myös töissä, harrastuksissa, kyläilemässä, ravintoloissa ja matkustamassa, mutta aina on ihana tulla kotiin! Lisäsävyn itselle kotiinpaluun ihanuuteen tekee se, että keliaakikkona vain kotona voi tuntea 100 % varmuuden gluteenittomuudesta – muualla ollaan aina epämukavuusalueella…

Sivuiltani tulet löytämään siis ajatuksia ja tunnelmia, elämän arkea ja juhlaa. Sisustuskuvia, joissa toivottavasti sinunkin silmäsi lepäävät tai löydät niistä jotain – ehkä vähän erilaista jännää. Sekä vinkkejä gluteenittomaan elämään kotona, kyläilemässä, ravintoloissa ja matkoilla.

Why this blog?

Home is the place you should cherish – make it reflect real you – and where you can eat 100 % surely gluten-free. Feel always that it is good to be home.

You will find all sorts of things, thoughts and tips concerning lifestyle, interior design and gluten-free eating –  home, out and abroad.

Welcome,

Celia C.

2 Comment

  1. Good to be home -ajatuksen jaamme mekin. Kotiin on aina ihana palata! Tuuletettuaan ajatuksia muissa maisemissa näkee uusin silmin oman elämänpiirinsä, jonka rakentaminen on koko perheen yhteinen rakkaus. Sinulla on mukava tapa kirjoittaa. Terveisin Tuija

    1. Juuri niin: miten aivan fantastisenkin reissun jälkeen kotiinpaluu voikin olla niin ihanaa!!! Kiitos Tuija kommenteistasi – ja kun pysyt kanavalla 😉

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.