Dots…Turku – herkulliset bileet

Kun saa peräti kaksi kutsua – sekä asiakkaana että bloggaajana – niin pakkohan sellaiset bileet on sovittaa aikatauluihin 😉 

Pakko todeta myös, että kyllä vaan kannattaa arki-iltanakin lähteä virkistymään kaupungin hulinaan. Ja ihana samalla piristää ystävääkin nappaamalla hänet aveciksi.

 

Tervetulotoivotukset olivat sydämelliset halauksine ja herkkuineen.

MBakeryn loihtimat herkut olivat gluteenittomia <3

Olen niin iloinen, kun joku oivaltaa, että kaikkien kuuluu voida syödä herkkuja!

Ensin piipahdus yläkerrassa, johon nämä ihanat rappuset johtavat. Olen tainnut ennenkin suitsuttaa tätä ronskia tapaa jättää lattiapinnat ihan vaan tällaiseksi. Niin siistiä!

Kenkäpareja söpösti joka rapulla. Yläkerrasta löytyy monenlaista sisustustavaraa. Ja tilat sinänsä ovat näkemisen arvoiset.

Kellarissa puolestaan oli mitä vauhdikkain muotinäytös. Dotsin muijat olivat niin kipakoita kävelijöitä ja hyrränä hyöriviä, että oli täysi työ vangita heitä ”filmille”  😉

Ihana katsaus kevätmuotiin.

Oman privaatin muotinäytöksen suoritin pukukopissa näitä sovittaen… Keskellä oleva paita ja oikealla olevat pellavahousut lähtivät mukaan kassalle…

Lähtiessä ojennetusta lahjakassista paljastui kotona tällainen tuoksuvesi. Täytyypä kokeilla viikonloppuna kylpypyyhkeisiin.

Erittäin hyväntuulisena lähetän kiitokset mukavasta illasta!

Celia C

You will find Dots… in Turku, Linnankatu 9-11.

2 Comment

 1. Ihanan piristävää.

  Iloista viikonloppua pellavapöksylle <3

  1. Pellavapöksy kiittää 🙂
   Katseltuaan ja ihailtuaan noita muotinäytöksen kauniita leninkejä, hän otti sovitukseen neutraalin värisiä, löysiä, rentoja arkivaatteita – sellaisia kuin tavallisestikin päällensä pukee…hmmmm. Ei pääse eroon – ei pisamista eikä tavoistaan – enkä edes halua.
   Leppoisaa viikonloppua <3

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.