Kutsu DOTS…:in pikkujouluun

Arki-illan menot ovat jotenkin erityisen piristäviä. Oli kiva saada kutsu (tällä kertaa ei bloggaajana vaan vip-asiakkaana) DOTS…:in pikkujouluun ja piristää vähäsen ystävääkin kutsulla tulla aveciksi tilaisuuteen. Ja piristävä lisä Turun vaatemarkkinoilla DOTS… Linnankadulla onkin. Aina löytyy jotain vähän erilaista ja eri merkkejä kuin muualla. Lisäksi toimitilat ovat aivan ihanat – haluaisin todellakin muuttaa asumaan tuohon tilaan! Erityisesti nuo hiotut lattialaudat ovat niiiiin ihanat. Myös tuotteiden esillepano on silmiä miellyttävää ja vanhat huonekalut yhdessä modernin ilmeen kanssa vaan jotenkin niin hienoja. Niin ja pukukopissa on tilaa niin paljon, että viitsi sovitella housujakin. Mustat Gustavin satiinihousut lähtivät mukaan 🙂 Niissä oli niin kiva leikkaus, että imarteli tällaista rouvaihmistäkin.

dsc03165

dsc03167

dsc03163

dsc03166

Juhlajuoma – kuohuva – oli koristeltu kauniisti ja maustettu mukavasti. Ja se mistä illan vierailussa yllätyin eniten oli, että kauppa oli täynnä syötävän ihania lahjaideoita. Taitaapa joku saada joululahjaksi ainakin mausteista tomaatti-chutneyta!

dsc03154

dsc03155

dsc03156

dsc03157

dsc03159

On se kumma, etteivät vaateliikkeet tajua aina tarjoilla kuohuvaa – shoppailu lasi kädessä on niin paljon mukavampaa 🙂

dsc03160

Mukavaa pikkujouluaikaa toivottaen,

Celia C

You will find this cozy store in Turku, Linnankatu 9-11. Mainly clothes but also gifts – decorative and eatable.

2 Comment

  1. Minäkin kävin siellä loppukesästä, kun tein päiväretken Turkuun. Aivan ihana liike, ja tuntui että joka hyllyllä oli itselle sopivaa… Ihana piristys kaikkien ketjuliikkeiden keskellä. Mukavaa alkavaa viikkoa!

    1. Todellakin soisi tällaisia pieniä liikkeitä suosittavan enemmänkin. Mukavaa, kun löysit liikkeen poiketessasi täällä! Ja mukavaa, Maarit, kun poikkesit täällä ja kommentoit <3 Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.