Citylenkkarit/ City sneakers

On ne vaan niin mukavat. Pidän niitä nykyään farkkujen ja muiden housujen lisäksi myös sekä lyhyiden että pitkien hameiden kanssa. Ei ole ongelma eikä mikään kävellä kotoa kaupungille ja takaisin tai matkoilla kilometritolkulla. Ei tule jalka- eikä selkävaivoja. Siis mitkä ovat nyt niin mukavat??

CITYLENKKARIT.

Unohda tasapohjaiset tennarit. Lenkkarien pohjat ovat muotoiluineen paljon mukavammat.

Näiden punaisten kanssa olen jo monet kaupungit valloittanut.

With these I have conquered many cities.

DSC01625

Nyt löysin Helsingistä vieläkin mukavammat.

SCANDINAVIAN SNEAKERS.

Woden-merkkiset. Tanskalaiset, tarpeeksi pelkistetyt ja silti pienellä twistillä varustetut. Tekstiilipunos on mielenkiintoinen ja tyylikäs ja nahkaiset yksityiskohdat viimeistelevät popon mielestäni täydelliseksi. Silti parasta on niiden sisäpohja: se on korkkia. Ah, niin mukavan pehmeä askel, kuin kävelisi pehmeällä patjalla vaikka alla on asfalttia.

But now I have found even better ones. Scandinavian style city sneakers. Woden is a danish brand. I like the look of it, but the best part is the cork sole. It makes the shoes so very comfortable to walk with.

DSC02348

DSC02349

Irrotettavat pohjalliset voi pestä marseille -saippualla – jos tarpeen, mutta useimmiten pelkkä kuivatus/ tuuletus riittää.

You can easily take of the cork of and if needed wash with marseille soup.

DSC02350

DSC02351

Kengät on valmistettu samalla tehtaalla kuin New Balancet Kiinassa (ei siis ikävä kyllä skandinaviassa – tavallinen tarina: vain suunnittelu täällä). Mun jalkaan ovat aina NB:t sopineet hyvin ja siksi nämäkin tuntuivat solahtavan heti niin mukavasti jalkaan. Jalkani ovat kapeat ja akillesjänteeni kireät, joten hieman on ollut haasteita löytää tällaisia mukavia pitkän matkan kenkiä. Kaupunkikengän ulkonäkö on myös oleellinen juttu – lenkkeilyssä sillä ei ole niin väliä. Tykkään älyttömästi tästä skandinaavisen konstailettomasta lookista. Ja tummansininen väri sopii hyvin garderobiini.

Muutaman viikon kokemuksella nämä ovat olleet mulle todellakin ihan ässät.

Täytyy myöntää, että ennen (siis jo 80-luvulla) naureskelin New Yorkissa käydessäni bisnes-naisien tapaa käyttää sneakereita jakkupuvun kanssa. Mutta niin se mieli muuttuu. Nykyäänhän se myös näyttää hyvältä – järkevyyden lisäksi!

DSC02378

The shoes have been made in China – the same factory as New Balances. They fit my feet perfectly.

Tsekkaahan nämä, Check them out,

Celia C

2 Comment

  1. Hei, sä oot löytänyt noi Wodenit! Olen niitä katsellut vähän sillä silmällä 🙂 Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen. Mulla on myös New Balancet, mutta ne on ehkä vähän kapeahkot jalkaani. Toki niissäkin vähän eri malleja taitaa olla. Pitääkin mennä testaamaan 🙂

    1. Jep, tänäänkin itseoikeutetusti jalassa, kun olin kaupungilla 🙂 Kyllä toimivat hyvin vaikka kantapääni ja akillesjänteeni vihoittelevatkin nyt oikein kunnolla mökkireissun (ja purkkareiden) jälkeen. Kannattaa testailla. Helsingin Zio:sta löysin omani. Kiva kun jätit kommentin, Kati 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.