Hiljaisen viikon some-paasto/ Holy week

Aika rauhoittua –  olla läsnä läheisillesi.

Vietä ilta ilman sosiaalista mediaa – se on parasta paastoa monelle meistä.

Decide to be offline this evening and instead spend time with your loved ones.

 

DSC01528

DSC01507

 

DSC01550

DSC01499

DSC01527

DSC01526

DSC01551

Ollaan vaan hiljaa ja halitaan <3

No need to say anything – just hug and cuddle,

Celia C

PS. Hoi, kaikki bloggaajat ja muut lukijat! Youtubesta löysin videoita (ruotsalaisista) bloggaajista, jotka osallistuvat vakuutusyhtiö Ifin kampanjaan nimeltä offline o´clock – eli he aikovat irrottautua sosiaalisesta mediasta illalla viimeistään kello 22. Tempaus liittyy paremman ja riittävän unen saamiseen ja edelleen sen mukanaan tuomaan parempaan toimintakykyyn ja näin ollen myös turvallisuuteen.

Ja onhan paremmalla henkisellä läsnäololla ja levänneellä mielellä myös positiivisia vaikutuksia ihmissuhteisiimme. Kannattaa kokeilla.

Lupaan sulkea puhelimen ja koneen klo 22, entä sinä??

There is a campaign called offline o´clock going on. The aim is to turn off your laptop and cell by 10 pm.

I´ll do that, will you??

4 Comment

  1. Linda says: Vastaa

    Tämä on hieno haaste itse kullekin ja on muuten vaikeaa! Sitä tulee ikävän usein roikuttua puhelimen äärellä aivan liian myöhään.

    1. Ja aika hurahtaa koneella niin ettei huomaakaan… Mutta tuohon klo 22 rajaan pystyn helposti. Ja ihan koko illan paastonkin aion tällä viikolla suorittaa. Toivottavasti muutkin innostuvat 🙂

  2. Mulle ei onneksi ole ehtinyt kehittyä some-riippuvuutta (jos unohdetaan mun ensimmäisen blogin alkuajat, jolloin tuli roikuttua koneella niin, että lähti järki :)), joten ei tee tiukkaakaan pitää illalla puhelin pois käden ulottuvilta. Ja kun päivät istuu koneella, ei välttämättä tule enää illalla avattuakaan. Ja viikonloppuna ei oikein ollenkaan. Jos illalla vielä tuijottelen näyttöjä, niin jää kyllä silmiin vilkkumaan kaikenlaista, eikä tuu uni sitäkään vähää mitä yleensä. Mutta hyvä periaate tuo ja varmasti monelle tarpeellinen ohje.

    Iloista tätä päivää!

    1. Mulla on nyt tuo ensimmäisen blogin alkuaika (2kk) meneillään ja yritän tietoisesti skarpata tämän ruutuajan kanssa. En olisi ikinä uskonut, että tällaiseen voisin hurahtaa – en ole ennen seuraillut blogeja enkä ole vieläkään fb:ssä tms. Nyt vaan olisi niin paljon ideoita blogiaiheiksi, mutta yritän hillitä itseäni 🙂 – ja ehkä joku muukin ”hilliintyy” tällaisesta vinkistä 😉 Kiitos vierailustasi, Annukka, ja iloa päivääsi!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.